.

.

jueves, 30 de abril de 2015

Roba un mòbil, es fa un «selfie», i la imatge es descarrega a l'ordinador de la víctima


El jutjat penal 3 de Lleida ha jutjat aquest dimecres un home acusat de robatori amb violència i lesions. Segons la fiscalia, el 22 de juliol de 2013 l'acusat va entrar, amb un altre home, en un bar del carrer Templers de Lleida amb la intenció de robar la caixa forta. En veure's sorpresos pel propietari i després de forcejar amb ell, es van endur el seu telèfon mòbil i la seva tauleta electrònica.

El denunciant va reconèixer un d'ells perquè tenia instal·lat al mòbil un programa que li enviava al seu ordinador una còpia de les fotografies que es feien des del telèfon. L'acusat s'ha reconegut en dues de les fotografies però ha negat ser l'autor del robatori i ha dit que el dia dels fets era a Castelló.

L'acusat ha reconegut altres persones que apareixien a les fotografies i ha assegurat que eren un grup de romanesos que viuen al barri de la Mariola de Lleida i que coneix de vista. El denunciant va reconèixer l'acusat a les fotografies que va rebre al seu ordinador com a un dels lladres i el va tornar a reconèixer en unes altres fotografies en seu policial. La fiscalia, a més dels dos anys de presó, reclama a l'acusat 900 euros en concepte de responsabilitat civil.